HjemPersonvern

Personvern

Personversnerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Sofaguiden samler inn, bruker, lagrer og beskytter personopplysninger på vårt nettsted. Vi tar personvern på alvor og er forpliktet til å behandle dine personopplysninger på en trygg og pålitelig måte i samsvar med gjeldende personvernlover og regler. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom denne erklæringen for å forstå hvordan vi håndterer dine opplysninger.

Vår nettstedsadresse: https://www.sofaguiden.no

Sist oppdatert: (Juni 2024)

Spørsmål og henvendelser rettes via kontaktssiden. Du kan lese mer om oss her.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på vår side, samler vi inn informasjonen som blir oppgitt i kommentarskjemaet, sammen med IP-adressen til den besøkende og nettleserversjonen. Denne informasjonen brukes til å forhindre uønskede eller upassende kommentarer. Vi oppfordrer besøkende til å avstå fra å inkludere personlig identifiserbar informasjon i kommentarene sine.

Vi kan også sende en anonymisert tekststreng (også kjent som en «hash») basert på din e-postadresse til Gravatar-tjenesten for å se om du har en konto der. Vennligst se personvernerklæringen til Gravatar på https://automattic.com/privacy/ for mer informasjon. Etter at kommentaren din er godkjent, kan ditt profilbilde bli synlig for offentligheten i forbindelse med kommentaren din.

Media
Dersom du laster opp bilder til vårt nettsted, oppfordrer vi deg til å unngå å inkludere informasjon om stedet hvor bildet ble tatt (EXIF GPS-data). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bildene.

Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen og tilby tilpasset funksjonalitet på vårt nettsted. Når du legger inn en kommentar, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettstedinformasjon i en informasjonskapsel. Dette gjør det enklere for deg å legge igjen kommentarer i fremtiden, da du ikke trenger å oppgi denne informasjonen på nytt. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Ved besøk på vår innloggingsside, oppretter vi en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig identifiserbar informasjon og blir fjernet når du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn på vår side, opprettes det informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og preferansene dine for visning av innhold. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens informasjonskapsler med visningspreferanser varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din bli lagret i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene bli fjernet.

Når du redigerer eller publiserer en artikkel, lagres det en ytterligere informasjonskapsel i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlig identifiserbar informasjon, kun ID-en til artikkelen du nylig har redigert. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på vår side kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.) fra andre nettsteder. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn informasjon om deg, bruke informasjonskapsler og innebygde sporingsverktøy fra tredjeparter, samt overvåke dine interaksjoner med det innebygde innholdet, dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Deling av opplysninger

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet i denne personvernerklæringen, eller hvis det kreves ved lov.

Dersom du ber om tilbakestilling av passord, vil din IP-adresse bli inkludert i tilbakestillingse-posten.

Oppbevaringstid

Kommentarer og informasjon knyttet til kommentarer lagres på ubestemt tid. Dette gjør det mulig for oss å gjenkjenne og godkjenne påfølgende kommentarer automatisk, uten manuell redaktørgodkjenning.

For brukere som registrerer seg på vårt nettsted (dersom denne muligheten er tilgjengelig), lagres også personopplysninger som blir oppgitt i brukerprofilen. Alle brukere har muligheten til å se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst, med unntak av brukernavn. Nettstedsadministratorer har også tilgang til å se og redigere denne informasjonen.

Dine rettigheter

Dersom du har en konto på vårt nettsted eller har lagt igjen kommentarer, har du rett til å be om en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette inkluderer all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Vær oppmerksom på at dette ikke omfatter opplysninger vi er pålagt å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Datasikkerhet

Vi tar datasikkerhet på alvor og har implementert nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, tap eller ødeleggelse. Vi benytter bransjestandard sikkerhetsmetoder og krypteringsteknologier for å sikre konfidensialitet og integritet. Tilgangen til dine personopplysninger er begrenset til autoriserte personer, og vi opprettholder høye standarder for datasikkerhet.

Vi oppfordrer deg også til å ta nødvendige forholdsregler for å beskytte dine personopplysninger. Vi fortsetter å være oppmerksomme på og forbedre vår datasikkerhet for å sikre at dine personopplysninger er trygge hos oss.

Denne personvernerklæringen gjelder kun for vårt nettsted, og vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisene til eksterne nettsteder som vi kan lenke til.

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden med en oppdatert dato.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernerklæring eller vår håndtering av personopplysninger, vennligst ta kontakt med oss via de angitte kontaktalternativene på nettstedet.

Retur, bytte, og kjøpsvilkår

For informasjon om kjøp, retur eller bytte vennligst se til sidene som selger produktene som vises hos oss. Husk at vi pr i dag ikke selger produkter direkte fra siden, men formidler anbefalinger i guider og tester av produkter fra trygge nettbutikker. For å lese mer om individuelle vilkår knyttet til produkter viser vi deg til den respektive nettbutikken.

Sofaguiden.no

Norges Beste Sofaguide

LLJ Invest AS, 
Driftet fra Bergen

Tester

Alle Rettigheter reservert LLJ Invest AS © 2024. Utviklet av SEMWIT.

Sofaguiden er driftet av eksperter på forbrukervarer og netthandel. Siden oppdateres hver dag, men vi tar forbehold om feil.