Om Oss

Mer om Sofaguiden

Sofaguiden.no ble startet i 2023 av en sammensveiset gjeng med over 15 års erfaring i å vurdere produkter på nett.

Om Sofaguiden Inspirasjon til sofa med havsutsikt scaled

Vi skal fremheve kortreiste kvalitetsprodukter

Sofaguiden er et annonsefinansiert forbrukermagasin på nett med mål om å hjelpe leserne våre med å finne riktig produkt. Vi tilbyr inspirasjon og veiledning gjennom nøye utformede artikler innen sofa, interiør og tilbehør.

0

Sofaer vurdert

0

Bærekraftige sofaer

0

Sofaer i utvalget

0

5-stjerne vurderinger

Vår visjon

Vår visjon er enkel. Det skal være enkelt for forbrukere å finne gode produkter på nett. Sofaguiden er her for å fylle et tomrom vi så et sterkt behov for å fylle. Nemlig å gi forbrukeren god veiledning til valg av sofa på nett.

Vi har en ambisiøs visjon om å være din foretrukne portal for produktinformasjon. Vårt oppdrag er å publisere innhold som gir maksimal verdi og nytte for våre lesere gjennom grundig research. Vi ønsker å hjelpe forbrukerne med å finne det riktige produktet som matcher deres individuelle behov.

“Vi er dedikert til å gi korrekt informasjon og gode subjektive anbefalinger”

Selvom teamet vårt er sponset av sofaprodusenter og nettbutikker, vet alle våre partnere at vi holder våre vurderinger subjektive.

“Vi har et ansvar for mijøet og derfor prioriterer vi kortreiste produkter”

Vi støtter bærekraftig design og kortreiste kvalitetsprodukter, henholdsvis fra Norge, Danmark og Sverige.

“Vi er transparent og prinsippfast i våre vurderinger”

Vårt team av produkteksperter har tung erfaring med vurdering av produkter på nett. Vi ønsker å formidle den klare sannhet basert på moderne forskning, ekspertise og forbrukererfaringer.

Annonselenker

Vi finansieres av annonser og benytter annonselenker når vi viser hvor man kan kjøpe produktene vi omtaler. Dette skjer gjennom samarbeid med våre partnere og via affiliate-lenker, der vi får betalt per betalende kunde vi henviser.

Urban building About Us Sets Image 1

Hvem står bak Sofaguiden?

Sofaguiden er en del av det digitale webmaster-teamet, SEMWIT, et helnorsk selskap med hovedkontor i Bergen, Norge.

SEMWIT Media 

Org: NO927446154MVA, Søvikhaugen 56, 5232 Søreidgrend, hei@sofaguiden.no

Urban building About Us Sets Image 2

Sofaguidens forretningsmodell

Vi er åpne om vår forretningsmodell, som gjør det mulig for oss å tilby gratis innhold til leserne våre. Våre annonsepartnerskap kan for eksempel gi en annonsør mulighet til å få en sponset artikkel om et produkt. Dette kan også påvirke rekkefølgen på produktpresentasjonene, men det har ingen redaksjonell innflytelse på hvordan research-teamet vårt vurderer eller rangerer produktene.

Urban building About Us Sets Image 3

Bærekraft og Åpenhet

Vi promoterer Åpenhetsloven og FNs bærekraftighetsmål i håp om en bedre fremtid for våre etterfølgere. Selvom enkelte produkter vi anbefaler er produsert i land som Sverige og Danmark, vil vi i hovedsak alltid vektlegge Norsk-produserte sofaer ettersom vi støtter lokalproduserte og kortreiste kvalitetsprodukter.

Hvordan finner vi de beste sofaene?

Vi samler inn eksterne tester, kundeerfaringer, spesifikasjoner og priser fra autorative kilder, gjennom våre systemer. Det hender at vi tester produkter selv, men ingen vurdering blir gjort uten å ha en holistisk tilnærming til testene. Det vil si flere kilder.

Forbrukervurderinger og produktutvalg

Vi har som mål om å teste flest mulig produkter, men er begrenset til produkter tilgjengelig i vårt annonsenettverk. Vi vurderer de produktene som har fått høyest score blant forbrukervurderinger, ekspertanbefalinger og eksterne tester.

Sofaguidens vurderinger og guider

Teamet vårt i Norge, følger prosedyrer når de behandler data og utformer guidene våre på en objektiv måte. Det som kommer frem av subjektivitet vil være skribentens egen «flair», og det må jo være lov når man skriver innen interiør.

Kundeanmeldelser står helt sentralt i våre tester. Dette byr på ekte erfaringer fra ulike typer mennesker som har vurdert produktene. Forskningsteamet ser først og fremst på kundeanmeldelser her i våre systemer, og deretter utvides horisonten til andre nettbutikker, sosiale medier, Facebook, TrustPilot og andre kilder vi kan stole på.

Videre er spesifikasjoner og priser en naturlig del av vurderingene våre. Folk søker forskjellige sofaer utifra deres budsjett, preferanser og stilsmak. Vi håper å kunne by på innsikt som kan hjelpe alle på veien til kjøp av sofa på nett.

Redaksjonen vår

Redaksjonen består av eksepsjonelle produkteksperter, interiør og design entusiaster, og research specialists med mye erfaring.

Reservasjon

SEMWIT Media tar forbehold om skrivefeil og feilinformasjon knyttet til produktene og tjenestene vi fremhever. Selv om vi bruker mye tid på research og kvalitetssikring, kan feil oppstå, og vi anbefaler alltid at du sjekker produktinformasjon med forhandleren eller leverandøren.